Cursussen

 

 Beste hulpverlener,

In verband met de coronamaatregelen van de overheid en de nieuwe ontwikkelingen kunnen wij helaas de cursussen nog steeds niet hervatten.
De maatregelen zijn nu tot 15 maart afgekondigd maar de dreiging is nog niet over.
Wij, de instructeurs hebben besloten om pas op 1 september 2021, als de maatregelen het weer toelaten de cursussen gaan opstarten/hervatten.
De redenen waarom wij weer pas op 1 september willen beginnen zijn de volgende:
  1. Er is nu nog een avondklok tot 21.00 uur. Wij zijn dan niet op tijd gereed en iedereen moet dan nog naar huis. Misschien wordt de avond klok wel weer verlengd.
  2. Er dreigt nog een derde golf van het coronavirus aan te komen.
  3. Niet iedereen is al gevaccineerd maar als het mee zit zal ongeveer 70% toch wel rond de zomervakantie gevaccineerd zijn.
  4. De locaties zijn ook nog steeds gesloten.
Daarom lijkt het ons beter om na de zomervakantie alles weer op te starten. Wij zijn er niet voor om iemand ziek te maken maar juist te helpen. Dit moet wel op een verantwoorde manier gebeuren.
Wij hopen op uw begrip  en als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zal ik u tijdig berichten.
Ik wil u dan ook verzoeken om uzelf ter zijner tijd weer opnieuw aan te melden via de volgende site: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

 

Stichting AED Tilburg werkt samen met stichting Bevordering Reanimatie Regio Tilburg voor het aanbieden van reanimatie cursussen.

Wij organiseren reanimatiecursussen in de gemeente Tilburg en omstreken. Onze instructeurs verzorgen de cursussen reanimatie met gebruik van de (A)utomatische (E)xterne (D)efibrillator volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Hartstichting Aan de basiscursus kunnen maximaal 6 personen deelnemen en wordt bij minder dan 4 aanmeldingen afgelast. De cursus duurt 3 uur zonder pauze. Aan de herhalingscursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen en wordt bij minder dan 6 aanmeldingen afgelast. De cursus duurt 2 uur zonder pauze. Als u inwoner bent van de gemeente Tilburg zijn zowel de basiscursus als de herhalingscursus gratis. Op de site staan wel bedragen vermeld maar deze zijn voor deelnemers van buiten de gemeente Tilburg.

 

foto4

 

Aanmelden voor een cursus, klik dan hier:
https://www.hartstichting.nl/doe-mee/leer-reanimeren
https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/courses/1100