Cursussen

 

Beste hulpverlener,

Het corona-virus is helaas nog niet verdwenen en er zijn weer nieuwe regels.

Daarom zijn de cursussen tot nader order stil gelegd. Bij het doorgang laten vinden van de cursussen moeten we de volgende regels in ogenschouw nemen:

Voor de groepen van zowel de herhaling- als basiscursus mogen er maar maximaal 6 personen aan deelnemen.

Waar moeten wij ons wel aan houden:

  1. Aan de regelgeving van de locaties waar de les wordt gegeven.
  2. Was vaak uw handen.     
  3. Hoest en nies in uw elleboog.
  4. Houd 1.5 meter afstand.
  5. Klachten? Blijf thuis en laat u testen.
  6. Zorg voor een mondkapje als u naar de cursus komt.

Er zijn al verschillende aanmeldingen binnen. Bent u nog niet aangemeld ga dan naar de volgende site: https://www.hartstichting.nl/reanimatie/leer-reanimeren

Voor de herhalingslessen hebben wij weer verschillende datums aan toegevoegd. Is het 4 jaar geleden of korter dat je de herhaling moest volgen je bent welkom op deze avonden.

Als u aangemeld bent krijgt u ongeveer 1 week voor datum cursus nog een bevestiging met een formulier voor uw gezondheidsverklaring.

Let op!!! De mensen welke zich voor de cursussen na 6 december al hebben opgegeven hoeven zich dus niet opnieuw aan te melden.

 

 

Stichting AED Tilburg werkt samen met stichting Bevordering Reanimatie Regio Tilburg voor het aanbieden van reanimatie cursussen.

Wij organiseren reanimatiecursussen in de gemeente Tilburg en omstreken. Onze instructeurs verzorgen de cursussen reanimatie met gebruik van de (A)utomatische (E)xterne (D)efibrillator volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Hartstichting Aan de basiscursus kunnen maximaal 6 personen deelnemen en wordt bij minder dan 4 aanmeldingen afgelast. De cursus duurt 3 uur zonder pauze. Aan de herhalingscursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen en wordt bij minder dan 6 aanmeldingen afgelast. De cursus duurt 2 uur zonder pauze. Als u inwoner bent van de gemeente Tilburg zijn zowel de basiscursus als de herhalingscursus gratis. Op de site staan wel bedragen vermeld maar deze zijn voor deelnemers van buiten de gemeente Tilburg.

 

foto4

 

Aanmelden voor een cursus, klik dan hier:
https://www.hartstichting.nl/doe-mee/leer-reanimeren
https://www.hartstichting.nl/nl-nl/cpr/courses/1100